Spejle

Find mange smukke spejle hos New Nordic Home. Du finder flere modeller og farver. Bl.a. Nordal, House Doctor & Trademark Living, C’est Bon og mange flere.

Spejle til alle dine rum. Om det er til dit badeværelse, soveværelse eller måske entré, så fortvivl ej med at surfe rundt mellem vores udvalg. Vi forsøger hele tiden at finde nyt udvalg, så vi altid har varer til enhver stil og rum. Vi sidder klar til at hjælpe, hvis du skulle have spørgsmål. Fortivl ej med at kontakte os.

En vigtig del på dit spejl, er rammen. Nogen personer kan lide det enkelt uden ramme, mens andre er vilde med lidt mere rustikke rammer. Vi har våde med træramme, jernrammer, messing rammer og flere til.

Vores bestsellers er helt klart vores store udvalg af gulvspejle. Du kan altid følge med om varen er på lager eller ej, eller hvor lang leveringstid der er på den ønsket varer.

Spejle i alle stilarter, størrelser og former. Fortvivl ej, vi har en kæmpe udvalg af modeller.

Se vores udvalg af New-Yorker spejle her. 

Se vores store udvalg af store spejle her. 

Se vores store udvalg af runde spejle her. 

Se vores store udvalg af messing spejle her. 

Hvordan sætter man et spejl op?

Et spejl kan monteres på flere måder. Men det mest normale er opsætte et spejl med de beslag som oftest sidder bag på spejlet. Mange spejle kan både hænges vandret og lodret, da der oftest er beslag i begge ender. Mangler du et beslag til dit spejl, kan det købes hos dit lokale byggemarked.

Hvor højt hænger man et spejl?

Man siger en tommelregel er, at et spejl skal du hænge i øjenhøjde. Det vil sige at midten af spejle skal flugte med din øjenhøjde. Er i flere der bor sammen, så hæng det ifht. det højeste person i hjemmet. Det vil typisk være 160-170 cm.

Hvor stort skal et spejl være? 

Vi anbefaler altid at du vælger dit spejl efter dine ønsker og behov. Men der er nogle generelle tommefingre regler.
Køber du et spejl der er mellem 30-60 cm., så anbefaler vi at du hænger det, så midten af spejlet er i øjenhøjde med dig. Køber du et spejl der er større end 60 cm. i højden, anbefaler vi 1/3 hænger over øjenhøjde.

Hvor køber man store spejle?

Has newnordichome.dk tilbyder vi et bredt udvalg. Et stort spejl fryder ethvert hjem. Perfekt i entréen, stuen eller soveværelset. Smuk dekorering til dine vægge og indretning. Hos os  finder du du både et messing spejl, spejle med sort rammet, spejl med træramme og meget mere, i god kvalitet.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvi du har spørgsmål til vores udvalg af spejle. Vi kan kontaktes på mail: info@newnordichome.dk

X