VELKOMMEN TIL VORES BOLIG UNIVERS

Hos newnordichome.dk finder du møbler og interiør til dit hjem. 

Newnordichome.dk åbnede op for online salg 1. juli 2019. Vi er en dansk bolig og interiør webshop med fokus på et bredt udvalg og god kvalitet til dig og din bolig. Vi har i dag over 40 leverandører fra hele Europa, primært norden. Vi gøre meget ud af at udvælge unikke brands med lækre designs og vi arbejder konstant på at udvinde vores udvalg. Vi får nye møbler og interiør online stort set hver dage, hvorfor du aldrig vil kede dig når du kigger rundt i vores bolig og interiør webshop. 

Vi har en stor passion for bolig, hvorfor du  kan finde møbler og interiøri alle stilarter. Ønsker du hjælp til indretning & styling, fortvivl ej med at kontakte os. Vi står til rådighed og klar til at hjælpe dig. Vi har vores egen indretning og styling afdeling, som vi kalder Nordic Homestyling. Læs mere og vores ydelser her: www.nordichomestyling.dk.

LEJ MØBLER – KORTIDS & LANGSTIDSLEJE 

Stået du og mangler møbler til events, showroom, langtidsleje for en periode, så kan vi med glæde informere at dette nu er muligt. Besøg vores udlejningsafdeling www.lejmøbler.dk. Her finder du et bredt udvalg af møbler, spejle og interiør til udlejning. Står du og mangler møbler for en længere periode. F.eks. efter udlandsophold eller står mellem to boliger for en periode, så er det muligt at leje komplette boligpakker. Læs mere her.

Vi håber du finder hvad du leder efter. Har du spørgsmål, så fortvivl ej med at kontakte os. 

Kontakt os på mail: info@newnordichome.dk