Om newnordichome.dk

VELKOMMEN TIL VORES UNIVERS

Hos newnordichome.dk finder du møbler og interiør til dit hjem. 

Newnordichome.dk åbnede op for online salg 1. juli 2019. Vi er en dansk bolig & mode webshop med fokus på et bredt udvalg og god kvalitet til dig og din bolig. Vi har i dag over 40 leverandører fra hele Europa, primært norden. 

Vi har en stor passion for bolig, hvorfor du også kan finde varer i alle stilarter. Ønsker du hjælp til indretning & styling, fortvivl ej med at kontakte os. Vi står til rådighed og klar til at hjælpe dig. Vi har vores egen indretning og styling afdeling, som vi kalder Nordic Homestyling. Læs mere og vores ydelser her: www.nordichomestyling.dk.

Som et nyt tiltag, har vi siden foråret 2021 også åbnet op for vores mode sektion. Vi savnede selv et sted, hvor vi kunne handle alt hvad vi kigger efter online, hvorfor vi finder det interessant, at samle det hele under ét site. 

SHOWROOM I BIRKERØD HOLDER ÅBENT I NOVEMBER & DECEMBER 2021

Vi holder til i Birkerød, hvor vi også har et lille 60m2 butik. I vores butik finder du KUN boligtilbehør (Vaser, lysestager, lamper, puder, dekorerering mm.). Du er altid hjertelig velkommen til at kigge forbi. Vi har varierende åbningstider, da vi er et lille team og ofte er ude på indretninger.Vi vil hver uge meddele, hvornår showroomet er åbent den kommende uge. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os, så finder vi sammen et tidspunkt, hvor du kan komme og se på fine varer.

VIL HOLDER ÅBENT I DECEMBER 2021

December
Mandag-Torsdag: 9.30-16
Fredag: 9.30-15.00
*D. 20-23 december holder vi åbent kl. 9-17

Ellers har vi ikke andet at sige, end at du altid er velkommen til at kontakte os, samt GOD SHOPPING.:) 

Kontakt os på mail: info@newnordichome.dk

 

X