Vægure

Vægure

Køb dit vægur hos newnordichome.dk. Vi har et stort udvalg af ure til din væg. Elegante designs fra flere forskellige brands. Se vores store udvalg af vægure her på siden.

Et smukt og elegant vægur går aldrig af mode. Derudover er de praktiske og giver lidt liv til indretning. Vores ure fås ofte i forskellige størrelser og varianter. Brug dit ur som “kunst” på væggen, så giver det en hyggelig og pæn atmosfære.

Bestil dit vægur i dag og få det leveret inden for 2-3 hverdage. Vi pakker sikkert ind, så du kan tage dit ur i brug, så snart du modtager med posten.

Moderne vægur

Leder du efter moderne ur? Så er du havnet det rigtige sted. Vi er altid opdateret med nye trendy ure til din væg. Et moden vægur kan både være klassisk i farver og model.

Hvor skal jeg hænge mit ur?

Det er vigtig at du finder den rigtig placering til dit ur. Gør dig overvejelser over hvor du finder praktisk at hæve dit ur hængene på væggen. Vælg et ur i den rigtige størrelse. Vi plejer at sige heller en lille smugle for stort end for lille. Det sikre at du kan se viserne og klokken på afstand. Men det skal naturligvis passe til din indretning.
Vi har både store ure og små ure. Ure i mange forskellige farver, find det du synes passer til din indretning, så er vi sikker på at du bliver glad for dit valg.

Klik her for at se sorte vægure. 

Har du brug for hjælp, så fortvil ej med at kontakte os i dag på vores LIVE chat eller mail: info@newnordichome.dk

X