Boligtilbehør

Boligtilbehør – Alt til din bolig

Her finder du et bredt udvalg af boligtilbehør. Alt fra puder, knager, plaider, vaser, lysestager, opbevaring. mm.

Boligtilbehør er en af vores støreste passioner. Det er ofte de varer, som er med til at personliggøre dit hjem. Vi har sammensat nogle af de smukkeste varer fra mange store og små brands i norden. Vi gøre en dyd ud af at udvælge de rigtige varer, fordi vi kender vores kunder og altid følger med i tidens trends.

Vi håber vi kan inspirere dig med vores store udvalg. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du synes vi mangler et brand på shoppen. Der er nemlig ikke noget vi hellere vil, end at kunne tilbyde dig, lige netop det du får og leder efter.

Interiør du ikke vil gå glip af

Vi opdatere hver dag vores bolig webshop med nyt boligtilbehør og interiør til dit hjem. Vi følger tidens trends, så vi altid kan tilbyde noget til enhver smag.
Vi  har produkter fra mange kendte brands. Så fortvivl ej med at kigge dig rundt.

Danmarks (formentlig) største udvalg af lysestager

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi elsker at dekorere hjem. Om det er vores eget eller andres hjem, så ser vi altid muligheder. Lysestager er et must i ethvert hjem. Det skaber hygge, pynter på ethvert bord, karm eller hylder. Derfor har vi også gjort meget ud af, at kunne tilbyde dig et bredt og unikt sortiment. Om du er til glas lysestager, krystal lysestager eller mere rå lysestager, så har vi det hele.

Klik her og se vores store udvalg af lysestager.

Klik her og se vores store udvalg af krystal lysestager.

Klik her og se vore store udvalg af vaser.

Har du spørgsmål? Så fortvivl ej med at kontakte os på vores live chat eller på mail: info@newnordichome.dk

X