Bordlamper


Bordlamper til enhver smag. Belysning  i dit hjem er vigtigt. Men du skal også gøre op med dig, hvilken slags belysning du ønsker. Store åbne lamper lyser hele rummet op. Dette kan være godt i som køkkenbelysning eller spisestue beslysning. Lamper med en mere eller helt lukket top giver et afdæmpe lys, som er perfekt til de rolig aftener i sofaen eller lænestolen.

I vores sortiment finder du udover bordlamper, også gulvlamperpendler & loftslamper, væglamper, lampefødder og lampeskærme.

Hvilken bordlampe skal jeg vælge


Det er vigtig at du kigger på skærmens størrelse, så den passer i de rigtig dimensioner til dit rum. Og vigtigst er, at du finder hvad dine øjne finder behagelig at se på.

Billige bordlamper


Du finder altid et bredt udvalg af lamper til gode priser. Du kan sortere i menu og vælge og se de billigste lamper først. Husk at være opmærksom på funktionalitet og design, så du kan klikke lige præcis den lampe hjem som du drømmer om.

Stort udvalg af bordlamper


Du finder lamper i mange størrelse og modeller.
Lige nu hitter en messing bordlampe i alle hjem.

Hos New Nordic Home finder du et bredt udvalg af bordlamper. Vi arbejder hele tiden på at udvide vores sortiment og tilpasse til vores søde kunders efterspørgsel. På den måde, sikre vi os, at der altid er en bordlampe der kunne finde din interesse.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe i vores LIVE-chat eller på mail: info@newnordichome, hvor vi bestræber os på at svare dig hurtigst muligt, eller gerne senest inden for 48 timer (hverdage)

Se det store udvalg af flotte bordlamper


Hos NEW NORDIC HOME er vi stolte af at kunne præsentere vores store udvalg af skandinavisk designede kvalitetsprodukter. Vi har samlet et stort udvalg af produkter til den kræsne forbruger, som stiller høje krav til kvalitet og design. Her på siden kan du se vores store udvalg af bordlamper til forskellige indretningsstile- og behov.

Lyset spiller en stor rolle i hjemmet, hvor den rigtige belysning er med til at sikre livskvalitet og velbefindende. Bordlampen giver begrænset belysning. Det vil både give mulighed for at arbejde effektiv i lysets skær, hvis man placerer bordlampen på sit arbejdsbord, og mulighed for at skabe en hyggelig stemning med afdæmpet belysning, hvis man slukker for loftslamperne og lader bordlampen lyse rummet op.

Her finder du den perfekte bordlampe


Vi har samlet et stort udvalg af bordlamper i forskellige design og størrelser, så du kan finde den perfekte bordlampe for dig. Udover at se på designet anbefaler vi, at du altid ser på skærmens størrelse og vælger en model, der passer til dimensionerne i rummet, hvor den skal anvendes. På den måde får du en bordlampe, som passer til den stil du har valgt til dit hjem. Der er også forskel på lysstyrken af de forskellige modeller, som vi har valgt at forhandle. Nogle modeller passer perfekt til skrivebordet, hvor du kan arbejde effektivt i lysets skær, hvor andre modeller er med til at skabe en hyggelig og behagelig stemning i hjemmet.

Vores dygtige og hjælpsomme kundeservice hjælper dig gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge den helt rigtige bordlampe.

Det rigtige sted at lede efter en lille bordlampe


Med vores store udvalg er vi det helt rigtige sted at lede efter en lille bordlampe, som passer til dit hjem. Vi har mange flotte bordlamper på lager, så du kan finde høje bordlamper, retro bordlamper eller bordlamper i minimalistisk design, som passer til skrivebordet eller hjemmekontoret.

Vi har din nye designer bordlampe


Hos NEW NORDIC HOME går vi aldrig på kompromis med kvalitet og design. Vi har nøje udvalgt de produkter, som vi har valgt at forhandle, og vi kontrollerer løbende kvaliteten. Vi samarbejder med førende skandinaviske designere, så du er kommet til det rigtige sted.  Er du er på udkig efter en flot designerlampe til bordet? Med vores store og varierede udvalg er vi næsten sikre på, at du finder den rigtige bordlampe her på siden. Vi udvider løbende sortimentet med nye modeller.

Få store og små bordlamper leveret til døren


Vi sætter en ære i hurtig levering, så du ikke skal vente længe på din bordlampe eller andre produkter til hjemmet, som emmer af kvalitet og skandinavisk design.

Hvis du har spørgsmål til vores mange bordlamper og andre lækre produkter, sidder vores dygtige og hjælpsomme kundeservice klar til at hjælpe dig, så du kan vælge den helt rigtige model. Vi besvarer altid din henvendelse indenfor 48 timer i hverdagen.

Vi glæder os til at høre fra dig, så du kan blive den glade ejer af en æstetisk og funktionel bordlampe, der passer til lige netop din stil.