Kunstige planter og træer


Den perfekte løsning til grønt med lav vedligeholdelse


Tilføjelse af noget grønt til dit hjem eller kontor kan lyse op i dit rum og forbedre dit humør. Det er dog ikke alle, der har grønne fingre, og det kan være en udfordring at holde planterne i live. Det er her, kunstige planter kommer ind i billedet. Disse naturtro kopier af rigtige planter kan tilføje den samme skønhed og grønne omgivelser til dit rum uden behov for konstant vedligeholdelse.

En af de største fordele ved en kunstig plante er, at de er ekstremt lav vedligeholdelse. De kræver ingen vanding, beskæring eller gødning, og de dør ikke, hvis du glemmer dem i et par uger. Dette gør dem ideelle til folk, der rejser ofte, eller som simpelthen ikke har tid til at tage sig af rigtige planter.

Fordele ved kunstige planter


En anden fordel ved kunstige planter er, at de kan bruges i mange forskellige miljøer. De er gode til indendørs rum som boliger, kontorer og restauranter, men de kan også bruges i udendørs rum som terrasser og balkoner. I modsætning til rigtige planter påvirkes de ikke af ændringer i temperatur eller sollys Så du behøver ikke bekymre dig om, at de visner eller dør, hvis de placeres et mindre end ideelt sted.

En en kunstig plante er også ideelle til folk, der lider af allergi. Rigtige planter kan producere pollen og andre allergener, der kan forårsage luftvejsproblemer. Men kunstige planter har ikke dette problem. De kan give de samme fordele som rigtige planter. Såsom at forbedre luftkvaliteten og reducere stressniveauet, uden risiko for at udløse allergier.

Populært som aldrig før. I dag kan du nemlig handle kunstige planter, kunstige blomster og kunstige træer i super god kvalitet. Derudover er det super miljøvenligt til din indretning, da du i princippet kan have dine planter for evigt. Endnu en fordel, er at du ikke behøver at vande din plante.
Lige nu er det i sær et kunstigt oliventræ der er stor efterspørgsel på.

Kunstige planter er altid en god ide. Det giver farve og liv til din boligindretning. Falske planter og træer er oftes lavet med en stamme af træ udenpå, så du får et naturtro look.

Stort udvalg af flotte kunstige planter og træer


Vi har et stort udvalg af planter og træer, du skal blot gå på udkig og finde den varer som passer til din indretning. Vi bruger oftes høje planter og træer i hjørner og mindre planter på hylder, vindueskarme og flader. Anvendelses mulighederne er mange og kan bruges i alle rum i din bolig.

Når det kommer til at vælge den rigtige kunstige plante, er der mange muligheder. Du kan vælge mellem en bred vifte af stilarter, fra minimalistisk til boheme, og du kan også vælge mellem en række forskellige farver og størrelser. Nogle kunstige planter kommer endda med indbygget lys, hvilket gør dem til en god mulighed for at skabe stemning i dit rum.

Når du vælger kunstige planter, er det vigtigt at kigge efter produkter af høj kvalitet, der er designet til at se så realistiske ud som muligt.

Du er altid hjertelig velkommen til at kontakte os på info@newnordichome.dk hvis du har spørgsmål til vores udvalg af kunstige planter, kunstige træer og kunstige blomster.