Vitrineskabe

Vitrineskabe til alle.

Hos newnordichome.dk finder du et bredt udvalg af vitriner. Det gode ved et vitrineskab er, at det kan bruges i flere rum og er det perfekte opbevaringssted til dit interiør, keramik, glas mv. Det perfekte sted at have nogle af dine yndlingsting udstiller, eller have noget gemt væk.

Vi gør meget ud af at udvælge vores vitrineskabe, så vi har noget til enhver smag. Du funder både skabe af træ og skabe af f.eks. jern eller stål.
Du finder skabe i flere forskellige størrelser, lave og høje skabe med få og mange hylder.

Mange vitrineskab kan fastgøres til væggen, så alt indhold altid står stabilt og trygt.

Hvad stiller man i et vitrineskab?

Alt kan stilles i et vitrine. Både godt til opbevaring og udstilling. Vælger du at bruge dit skab i dit køkken, er det rigtig godt til køkkenopbevaring. Men husk at holde dine hylder relative lette, så det altid er overskueligt at tage dine ting frem og sætte ind igen. Har du ting der skal gemmes væk, så køb evt. et vitrineskab med låger forneden. Bruger du dit skab i stuen, er det perfekt til bøger, dekorering og andet opbevaring.

Udstil dine smukkeste vaser i dit vitrine.

Os med mange vaser, kender udmærket til at vi hurtigt kommer til at glemme alle vores fine vaser, fordi de gemmes væk. Stil dem i stedet i dit vitrine, så du altid kan se dit flotte udvalg og nemt finde din favorit vase frem.

Hvad betyder vitrineskab?

Er et skab med låger af glas, som efterhånden er et allemandseje i alle hjem, da det både er praktisk og ser godt ud.  Dog har det næsten altid været brugt, da det fik dets oprindelse i 1800 tallet. Mange har arvestykker fra bedsteforældre mv.

Klik her og se alt vores boligtilbehør og interiør du f.eks. kan bruge i dit vitrineskab. 

Har du brug for hjælp ?
Så fortvivl ej med at kontakte os på vores Live chat eller på mail: info@newnordichome.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

X