Muligvis danmarks største udvalg af lysestager


Bredt udvalg af lysestager til dig og din bolig. vi bestræber os på at have Danmarks største udvalg. Find din næste krystal lysestage, farvede glas lysestagen, messing lysestage eller måske noget helt 5. hos newnordichome.dk

En aften med levende lys i smukkelysestager, er noget vi alle elsker. Er med til at skabe stemning og pynte f.eks. sofabordet, vindueskarmen eller i soverværelset. Vi gør alt hvad vi kan for at tilbyde et bredt udvalg af  i forskellige farver og former, så der er noget til enhver stil. Se vores store udvalg herunder.

Krystal lysestager og Marmor lysestager er det nye sort


Hvad der for alvor er blevet populært i år er krystal lysestager og messing lysetage. Gå på opdagelse og find dine yndlings. Vi har et kæmpe stort udvalg af farver og former fra flere brands. Vi er i sær vild med de fine Eden Outcast krystal lysestager, C'est Bon krystal lysestager, Miss Etoile lysestager og det nye danske brand Moonlight Copenhagen, som laver mundpuste glas lysestager i farver på et prisniveau alle kan være med på.

Mere end bare boligtilbehør


En lysestage kan være lavet af glas, metal, træ, keramik, sten, krystal og meget mere. De kan have enkle eller indviklede designs, såsom geometriske former, blomstermønstre, dyremotiver osv. Nogle lysestager kan også have funktioner som håndtag, pigge, låg, bakker eller kroge til ophængning.

Kan bruges til forskellige formål og lejligheder, såsom:

• Skab en hyggelig og romantisk atmosfære i dit soveværelse eller stue

• Tilføjelse af et strejf af varme og lys til dit spisebord eller kaminhylde

• Forbedring af din meditation eller yogapraksis med beroligende dufte og flimrende flammer

• At fejre særlige begivenheder som fødselsdage, bryllupper, jubilæer eller helligdage

• At lave en tankevækkende og unik gave til dine kære

Der er ikke noget hyggeligere end en levende lys om aften. Vores store sortiment af stager, giver dig både mulighed for at finde den perfekte stage til dine bloklys, kronelys og fyrfadslys.

Hos newnordichome.dk køber du dine favoritter online. Shop og køb online i dag og vi sender så hurtigt vi kan. Vi bestræber os altid på at levere inden for 1-3 hverdage, jo mindre andet står oplyst.

Klik her og se vores store sortiment af krystal lysestager!

Shop de nye populære glas lyseste i farver fra Moonlight Copenhagen her!

Smukke lysestager i nordisk design


Med vores store og brede udvalg af lysestager kan vi næsten garantere, at du kan finde en lysestage eller flere der falder i din smag. Vi har alt hvad hjertet begærer, når det kommer til moderigtige lysestager. Vi har både de smukke klassiske, men også de mere særprægede som helt sikkert vil vække dine gæsters nysgerrighed og give inspiration.

Vi har selvfølgelig både lysestager til kronelys og til fyrfadslys.

Vores udvalg er som sagt kæmpestort og med modeller i alle tænkelige og utænkelige former og designs. Det er muligt vi kan prale med det største og det mest alsidige udvalg af lysestager i Danmark. Og alle i et smukt nordisk design.

Så gå på opdagelse i vores univers og husk at se dem alle. Det kunne jo være at din yndlingslysestage er på sidste side. Vi lover dig ihvertfald at du kan finde noget her, som ingen andre har. Det betyder også at du her kan finde den perfekte og meget personlige gave som helt sikkert vil give glæde og blive anerkendt for det unikke i lysestagen. En unik lysestage varmer modtageren mere. Hvis du selvfølgelig rammer rigtigt i forhold til modtagerens stil. Men det er meget muligt da du her kan vælge imellem et utal af forskellige lysestager. Så rigtig god jagt.

Hvad gør en lysestage?


Selvom vi har haft elektricitet i mange år, så slipper vi aldrig det ægte lys. Stearinlyset. Fordi det giver så meget hygge og gør et rum indbydende, afslappende og hjemligt. Det betyder rigtigt meget hvis du ønsker at skabe en særlig stemning. Ligegyldigt om stemningen skal være hyggelig, romantisk eller højtidelig, så skabes det ikke uden et levende lys i stage.

Lysestagen er det smukke stykke kunst, der holder det levende lys. Lysestager kan være et udtryk for den tid du er i eller den kan være et udtryk for din egen personlige stil uafhængig af tidsånd og modeluner. Det er derfor vi har valgt at have et så alsidigt udvalg som det overhovedet er muligt. Med unikke lysestager vil du fremstille dine levende lys på smukkeste vis. Levende lys bruger vi over alt. Både i stuen, i soveværelset, i køkkenet, i entréen. Og udendørs i haven og på terrassen. Til højtider, til forskellige særlige stemninger, til en varm atmosfære, til meditation og meget andet. Hos newnordichome.dk finder du lysestager til alle formål og lejligheder.

Vi fører lysestager i mange forskellige materialer og sammensat med designet kan du nemt matche forskellige stilarter. Vi har blandt andet lysestager i beton, glas, krystal, plastic, rav, marmor, metal, messing og keramik. Alle i unikke eller klassiske design skabt af dygtige og anerkendte nordiske designere. Du er heller ikke begrænset af farver. Vi har lysestager i alle regnbuens farver. Sæt f.eks. kulør på det levende lys med en af vores smarte moderigtige lysestager fra farverige Moonlight Copenhagen. Ønsker du nogle mere afdæmpede neutrale farver finder du det selvfølgelig også her.

Find dine yndlingslysestager idag. Vi sørger for hurtig levering indenfor 1-3 hverdage.