Lysestager

Bredt udvalg af lysestager til dig og din bolig. vi bestræber os på at have Danmarks største udvalg. Find din næste krystal lysestage, farvede glas lysestagen, messing lysestage eller måske noget helt 5. hos newnordichome.dk

En aften med levende lys i smukkelysestager, er noget vi alle elsker. Er med til at skabe stemning og pynte f.eks. sofabordet, vindueskarmen eller i soverværelset. Vi gør alt hvad vi kan for at tilbyde et bredt udvalg af  i forskellige farver og former, så der er noget til enhver stil. Se vores store udvalg herunder.

Hvad der for alvor er blevet populært i år er krystal lysestager og messing lysetage. Gå på opdagelse og find dine yndlings. Vi har et kæmpe stort udvalg af farver og former fra flere brands. Vi er i sær vild med de fine Eden Outcast krystal lysestager, C’est Bon krystal lysestager, Miss Etoile lysestager og det nye danske brand Moonlight Copenhagen, som laver mundpuste glas lysestager i farver på et prisniveau alle kan være med på.

Der er ikke noget hyggeligere end en levende lys om aften. Vores store sortiment af stager, giver dig både mulighed for at finde den perfekte stage til dine bloklys, kronelys og fyrfadslys.

Hos newnordichome.dk køber du dine favoritter online. Shop og køb online i dag og vi sender så hurtigt vi kan. Vi bestræber os altid på at levere inden for 1-3 hverdage, jo mindre andet står oplyst.

Klik her og se vores store sortiment af krystal lysestager!

Shop de nye populære glas lyseste i farver fra Moonlight Copenhagen her!

X