Se vores store udvalg af smukke lampefødder.

Et hav af materialer. En lampefod er både pænt på bord og hylde. Giver et yndigt touch i din indretning.

Find den perfekte lampefod


Hos NEW NORDIC HOME har vi specialiseret os i nordisk design og møbler i høj kvalitet til de kræsne forbrugere, som stiller høje krav til kvaliteten og designet af de møbler, som hjemmet indrettes med. Her finder du møbler og dekorationer til alle hjemmets rum.  Vi har samlet et stort og varieret udvalg af lampefødder, så du kan finde den helt rigtige lampefod.

Vi er en dansk webshop, som har specialiseret sig i nordisk design, og vi glæder os til at modtage din bestilling, når du er klar til at indrette dit hjem med kvalitetsmøbler og flotte lampefødder, som både passer til border og hylder.

En glas lampefod giver et yndigt touch


Vi har samlet lampefødder i forskellige materialer, så du kan finde den helt rigtige løsning til dit hjem. Du finder et stort og varieret udvalg af lampefødder i glas, som giver hjemmet et yndigt touch. Selvom kvaliteten er i top, giver lampefødder i glas et skrøbeligt indtryk, som udstråler kvalitet og æstetik. Noget som mange af vores kunder efterspørger, når de er på udkig efter lamper, lampefødder og andre kvalitetsmøbler.

Lampefødder i forskellige materialer


Vi har ikke kun lampefødder i glas. Vi vil gerne gøre det nemmere at finde møbler, lamper og andre produkter til hjemmet for de kræsne forbrugere, som ved, hvad de går efter i forhold til design og kvalitet. Derfor har vi samlet lampefødder i et hav af materialer, så du kan finde netop den eller de modeller, som passer til din smag og dit hjem. Hvis du har spørgsmål til de forskellige materialer, kan du kontakte vores dygtige og hjælpsomme kundeservice. Vi har en stor viden om de produkter, som vi har valgt at forhandle hos NEW NORDIC HOME. Her får du svar på dine spørgsmål, så du har de bedste forudsætninger for at vælge en lampefod i det helt rigtige materiale.

Find en passende keramik lampefod


Vi har mange keramiske lampefødder på lager, så du altid kan finde en model og en farve, der passer til din smag. Der er mange forskellige modeller og størrelser, som du kan vælge imellem, så du ender med den helt rigtige lampefod.

Giv hjemmet et eksklusivt look med en marmor lampefod


Marmor er et materiale, som udstråler elegance, stil og eksklusivitet. Det kan man gøre brug af i hjemmet, hvor produkter i marmor er med til at give et eksklusivt og stilfuldt indtryk. Du kan nemt kombinere med andre kvalitetsmøbler, som du finder hos NEW NORDIC HOME. Med vores store udvalg af flotte og eksklusive lampefødder og andre møbler, er vi det oplagte valg for forbrugeren, som efterspørger stil, design og kvalitet.

Der er god mulighed for at finde en lampefod, som passer til ens stil, i vores store og varierede udvalg. Lampefødder har mange kombinations- og anvendelsesmuligheder, som du kan eksperimentere med i dit hjem. Vi leverer over hele landet, så vores kunder hurtigst muligt kan komme i gang med at indrette et smukt og stilfuldt nordisk hjem, hvor kvalitet og design går hånd i hånd.

Find den perfekte lampeskærm til din lampefod


Hos newnordichome.dk finder du et stort udvalg af mange forskellige lampeskærme. Vi har bl.a. velour lampeskærme, lampeskærme med print, stof lampeskærme i alverdens farver og materialer. Gå på opdagelse i vores mange lampeskærme her. 

Se bordlamper her. 
Se gulvlamper her.