Vaser

Hvis der er noget vi elsker, så er det vaser. Der er ikke noget bedre end at komme hjem til et hjem med friske blomster i en smuk vase.

Find din nye vase hos New Nordic Home. En vase kan have mange udtryk. Nogen vaser egner sig bedst til friske blomster, buketter, mens andre finder sig til rette med en tørrede buket blomster. Noget vi også finder interessant er at sammensætter en stor flot bordvase med mindre vaser og/eller lysestager.

Hos New Nordic Home gør vi meget ud af at finde de rigtige varer der følger tidens trends. Vi tilbyder et bredt udvalg af alt fra helt simple, til mønstre, et kæmpe udvalg af farver som grøn vase, hvid vase, messing vase, vaser med mønster, keramik vase, terracotta vase mf.  og anderledes former. Vi har noget til enhver smag, så fortvivl ej med at se hele det store udvalg igennem.

Se vores store sortiment af moderne vaser her.
Flere kendte brands som, Chic Antique, Lene Bjerre, Muubs, House Doctor, Eden Outcast, Anna Von Lipa vaser og mange flere.

Vi ved alle, at flotte lysestager hører sammen med en smuk ny vase. Klik her og se vores kæmpe sortiment af lysestager og krystal lysestager.

Shop og køb online i dag. Vi sender til dig i morgen!

Vidste du: Når du tilmelder dig New Nordic Homes’ nyhedsrbrev, så spare du 10% på din første bestilling. Samtidig, er du den første til at modtage favorable tilbud, udsalg og nyheder. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores univers. 

X