Bordafskærmning. Vi skal passe på os selv og hinanden.
Optimer kontorpladserne med bordafskærmninger mellem medarbejdernes skriveborde.

Bordafskærmning - professionelt og effektivt design


Mere privatliv på kontoret? Ro og fred til at arbejde? Beskyttelse mod bakterier? Bordafskærmning er svaret på dine problemer. På et kontor med mange personer kan det være rart med afskærmning, så man føler man har sit eget "rum". Afskærmningen tager ikke al lyd, men kan være med til at mindske forstyrrende støj. Derudover giver det også mening med afskærmning som beskyttelse mod bakterier og vira. For når man sidder tæt på kontoret, er det let at overføre disse. Bordafskærmningen kan fungere som en slags beskyttelse, der mindsker dette problem.

I vores sortiment finder du bordafskærming i professionelt design. Se alle varianter her på siden.

Lydabsorberende bordskærme


Hvad kan sådan en skærm på bordet? Den kan flere ting. For det første reducerer den lyd. Har du et stort kontor med mange medarbejdere, der sidder og taler i telefon? Så er den virkelig effektiv. Skærmen absorberer lyd, så medarbejderen ved siden af ikke bliver lige så generet af telefonsamtalen ovre ved det andet skrivebord. Det kan også være det generelle støjniveau i det store kontormiljø, der bliver lukket ude - til en vis grænse naturligvis.

Udover at skærme for lyd kan bordafskærmning også give en god opdeling i kontormiljøet. Det er rart at have sit eget område, man kan råde over. Skærmen forhindrer ikke blot, at man sidder og kigger over på hinandens skrivebord, men også at der er en klar opdeling. Papirer og kontorartikler fra det ene skrivebord flyder ikke over på det andet. Skærmen står fast i midten og viser en klar linje mellem de to arbejdspladser.

Som noget tredje og måske nyt for mange, er bordafskærmning også effektivt i at bidrage til at mindske bakteriespredning blandt medarbejdere. Når man snakker sammen hen over skærmen, sidder man naturligt lidt længere fra hinanden og skærmen kan hjælpe til, at bakterier ikke når længere.

Bordskærme for mere privatliv


Skærme på siderne er skrivebordet giver mere ro og privatliv på kontoret. Det er ikke sikkert, at sidemanden eller hende overfor dig kigger på dit skrivebord med vilje. Det sker bare. Derfor kan det være skønt at lukke lidt af og føle man sidder i sit eget område. Og bare rolig, det betyder ikke, at du ikke kommer til at snakke med dine kollegaer. Du stikker blot hovedet op over skærmen og hilser godmorgen.

Fordele ved bordskærme er:

- Mere privatliv for medarbejderen

- Mere ro til medarbejderen

- Mindre støj og reducering af lyde

- Begrænsning af bakterier mellem medarbejdere.

Afskærmning til bordet på kontoret


Hvorfor skal du købe udstyr som bordskærme hos os? Det skal vi fortælle dig. Vi er en professionel webshop med mange flotte møbler og artikler til kontoret. Måske finder du mere, du kan bruge. Uanset får du altid fordele som:

- God kundeservice

- Hurtig levering

- Flotte nordiske designs

Vores kunder er godt tilfredse. Vi har en høj score på Trustpilot. Så du kan trygt handle os. Skulle der være nogle former for problemer, kan du altid tage fat i vores kundeservice, som hjælper dig.