FORTRYDELSESRET & RETURNERING:

OBS. VI TAGER IKKE I MOD RETURFORSENDELSER MED FRAGTFIRMA DAO, DA DE LEVERER OM NATTEN, HVOR LAGERET ER LUKKET!

newnordichome.dk tilbyder 30 dages returret fra den dag varen blev modtaget.
Varen skal returneres ubrugt, i original emballage og i samme stand som du modtog den. Vedlæg venligst kvitteringen/ordrebekræftelse eller en kopi af den, så vi ved hvilken ordre det omhandler, når vi modtager din vare retur.
Hvis vi ser varen har været taget i brug ved modtagelse, mister du retten til returnering. Modtager vi din returvare i ødelagt emballage, mister du ligeså retten til returnering. (Du har naturligvis retten til at pakke din vare ud af papkassen og se varen).

Når vi har modtaget og godkendt returneringen (Op til 10 dage), overfører vi hele købsbeløbet for den returneret vare til den konto, hvor betalingen blev foretaget. Du modtager en mail herom, når vi har har registreret din retur. Der går 2-7 hverdage før du kan se beløbet retur på din konto efter vi har krediteret.

Ved returnering af varer betaler kunden selv fragtomkostninger.
Vedhæft venligst ordrenummeret, og sørg for at gemme kvitteringen for din returnering. når du aflevere i din pakkeshop/fragtmand. (Dette er vigtigt, da vi ikke refunderer, hvis pakken ikke dukker op på vores lager. Med din kvittering vil du kunne følge din returpakke og drøfte med fragtfirma vedr. returleverance, hvis den ikke er dukket op.)
Returnerede varer skal pakkes korrekt. Beskadigede returnerede varer erstattes og returneres ikke, hvis skaden opstår på grund emballage ved returnering.

Du kan bestille en returlabel hos GLS her: https://send.gls.dk

Du kan også bestille en returlabel hos os. Kontakt os på mail: info@newnordichome.dk Prisen varierer afhængigt af varens vægt og størrelse:

Retur 0-10 kg. som kan sendes med GLS: 65, –

Retur 10-15 kg. som kan sendes med GLS: 99, –

Retur 15-20 kg. som kan sendes med GLS: 139,-

Returvare der vejer op til 50 kg. der ikke kan sendes med GLS (F.eks. større pakke med en stol): 250 ,- (Kan kun afhentes ved kantsten)

Returvare der vejer 50-75 kg.: 500,- (Kan kun afhentes ved kantsten)

Returvare +75 kg.: 850,- (Kan kun afhentes ved kantsten)

Spejle 60-100 cm: 179, –

Spejle over 100 cm.: 250,-

Pallevarer: 599,-

Du er naturligvis også velkommen til selv at returnere på vores lager i Birkerød kvit og frit. Kontakt os på mail, så giver vi besked omkring, hvornår vi er på adressen.

Min varer er defekt ved modtagelse, hvad gør jer ?

Oplever du, at du har modtaget en defekt vare, skal du kontakte newnordichome.dk hurtigst muligt på mail dog inden 7 hverdage. Vi skal have billeder af fejl og mangler, for at kunne vurdere sagen. Du hører fra os inden for 48 timer i hverdage. Husk altid at gemme din emballage, da vi skal bruge originalemballage i tilfælde af at varen skal retur til leverandør.

KRAV I FHT. SPEJLE

Spejle er en skrøbelig genstand. Hvis du finder fejl på dit modtagne spejl, skal vi have reklamationen inden varen tages i brug og inden for 7 hverdage efter modtagelsen. VIGTIGT – Gem originalemballage, da varen skal retur i denne hvis fejl.
Vi accepterer ikke nogen reklamationer efter at varen er taget i brug.

Vi vil gøre vores bedste for at løse sager med utilfredshed.

Send en e-mail til: info@newnordichome.dk

Returneringsadresse (Bemærk du skal sende retur til vores adresse og ikke til en pakkeshop. Vi afhenter ikke pakker hos pakkeshops)

New Nordic Home
Bregnerødvej 132B, stuen
3460 Birkerød
Danmark
HUSK at ligge en seddel i din kasse med det ordrenummer og navn som returneringen omhandler, ellers kan vi ikke finde dig i vores system.

Når vi har modtaget varen til retur, tager det 5-14 arbejdsdage, før de refunderede penge vises på din konto. Refusion til Mastercard kan tage op til 45 arbejdsdage.