Et stort spejl er Musthave i enhver bolig.
Udover en spejl er funktionelt, så bruges store spejle oftest også som dekoration til hjemmet og din indretning.
Vi har et bredt udvalg. Spejle med træramme, spejle med jernkant, Harlekin spejle og mange flere.

Vi har spejle i forskellige former. Et stort rundt spejl vil bl.a. give noget særligt til din indretning og bryde kanter og linjer på en delikat måde. Et stort vægspejl går du aldrig galt i byen med. Mange hænger deres spejle i Entré og/eller soveværelse, så du altid har nem adgang til at se hvordan dagens look og outfit ser ud.

Vi er et bredt udvalg af store spejle i god kvalitet og fra mange kendte brands som C'est Bon, Trademark Living, House Doctor, Muubs, Chic Antique og mange flere.

Stort udvalg af store spejle


Hos NEW NORDIC HOME har vi samlet et stort udvalg af produkter til den kræsne forbruger, som lægger vægt på design og kvalitet. Her finder du alt i boliginteriør. Bl.a. vores store udvalg af store spejle, som er et musthave i ethvert hjem.

Spejlet spiller mange roller, og det er svært at forestille sig en hverdag uden spejle. Vi gør os klar foran spejlet, hvor vi løbende kan rette op på vores udseende i løbet af en travl hverdag med mange gøremål. Udover at spille en praktisk rolle fungerer de store spejle også som flotte dekorationer, som helt sikkert vil være med til at give dit hjem det touch, som du forsøger at skabe med dit valg af boliginteriør. Vi har forskellige modeller, som passer til forskellige hjem, og du kan læse mere under de enkelte spejle.

Vi har samlet et stort udvalg af store spejle fra nogle af markedets førende skandinaviske designerbrands. Brands, som skaber interiør, der passer til det moderne skandinaviske hjem, hvor der er lagt tid og energi i indretningen. Vi har spejle på lager fra nordiske designerbrands som C`est bon, Trademark Living, House Doctor, Muubs, Chic Antique og mange flere, så du kan finde det helt rigtige store spejl, som passer til dit hjem.

Vi har store spejle i forskellige former og størrelser, så du kan vælge en model, som passer til din smag og indretningsstil. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af de produkter, som vi har valgt at forhandle hos NEW NORDIC HOME, hvor alt skal leve op til vores høje kvalitetskrav. Vores kunder efterspørger skandinavisk design og kvalitet, og det er det, som vi tilbyder. Vi glæder os til at høre fra dig, når du er på udkig efter flotte og praktiske spejle eller andre kvalitetsprodukter til dit hjem. Vi har stor viden om de produkter, som vi har samlet her på siden, og vores hjælpsomme kundeservice hjælper dig gerne, hvis du har spørgsmål til de forskellige produkter, designere eller andet.

Find et stort spejl som passer til dit hjem


Vi har samlet et stort og varieret udvalg af store spejle, så vores kunder altid kan finde en model, der passer til netop deres smag og indretningsstil. Du finder både gulvspejle, spejle med flotte rammer, New Yorker spejle, buede spejle og minimalistiske modeller. Der findes altså noget for enhver smag hos NEW NORDIC HOME, og vores dygtige og hjælpsomme medarbejdere hjælper dig gerne, hvis du har spørgsmål til de enkelte modeller eller udvalget af spejle og andre produkter.

Mange hænger spejlet op i soveværelset eller entréen, hvor de har mulighed for at tjekke udseendet løbende. Der er mange muligheder med de store spejle, og for mange er store spejle et musthave i hjemmet. Vi opdaterer løbende vores udvalg af spejle, lamper, skriveborde og andre produkter til den stilbevidste forbruger, så der er altid en grund til at besøge NEW NORDIC HOME, hvor du trygt kan shoppe nordisk design via en dansk forhandler, som fokuserer på stort udvalg, attraktive brands, kompetent kundeservice og hurtig levering til kunder over hele landet.

Har du spørgsmål til udvalg af vores spejle, så fortvivl ej med at kontakte os på vores Livechat eller info@newnordichome.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig.