sort antik lanterner – sæt af 3 stk.

På lagerLevering 1-4 hverdage

kr. 399,00

Højde: 18/23/27 cm.
Bredde: 10/16/21 cm.
Materiale: Jern, glas

Varenummer (SKU): 7209 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

sort antik lanterner – sæt af 3 stk.

Sæt kulør på mørke dage med dette smukke lanternesæt. Et smukt sæt, bestående af 3 lanterner i tre forskellige størrelser. Lanternerne har et stringent og minimalistisk look, der er skabt i en kombination af glas, zink og jern. Lanternerne er har en flot, sort antik finish, der giver et råt og industrielt look. Placer eventuelt lanternerne i en gruppe, eller lad dem stå enkeltvis – på din terrasse på varme sommerdage eller i din stue. Mål: S: 10×10 cm, h.: 18 cm, M: 16×16 cm, h.: 23 cm, L: 21×21 cm, h.: 27 cm

Højde: 18/23/27 cm.
Bredde: 10/16/21 cm.
Materiale: Jern, glas

Se flere varer fra House Doctor her.

Brand

House Doctor

House Doctor inspirerer dig til at skabe et elegant hjem ved at designe indretning, der lader din unikke og personlige stil skille sig ud. Med æstetik forankret i den skandinaviske designtradition gør vores udvalg af indretning, tilbehør og møbler det nemt for dig at skabe en stilfuld forretning. DESIGNET I DANMARK. De arbejder med In-house designere udvikler hver enkelt vare og har et skarpt øje med trends og indretning.

Nutidisk og skandinavisk designs. Du går ikke galt i byen her. Et af de mest succesfulde danske brands, som du finder rundt omkring i hele verden.

House Doctor lamper – vi bestræber os på at have det fulde sortiment af lamper online. En klar bestseller er også House Doctor bænk som fås i flere størrelser og farver.

House Doctor kurv, knagerække, stol, bord og møbler. Alt kan skaffes hjem. Finder du ikke den vare du søger på siden, så fortvivl ej med at kontakte os. Så vil vi gøre alt for at hjælpe dig og få varen hjem.

Vi sidder klar til at hjælpe du. Du er altid meget velkommen til at kontakte os på info@newnordichome hvis du har brug for hjælp!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.ÅRETS HAVEMØBLER

X