Rundt vægspejl ø80

På lagerLevering 1-4 hverdage

kr. 480,00

Diameter: ø80 cm.
Materiale: Spejl
Andet: Kan ikke bruges i vådrum

Denne vare kan kun til din adresse, da den er for store og skrøbelig til pakkeshop. Vi oplyser levering efter bestilling.

Varenummer (SKU): 7202 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Rundt vægspejl ø80

Et spejl har mange gode egenskaber. Det giver dit rum et stilfuldt udtryk, og samtidig får det dit rum til at virke større. Et skønt, klassisk spejl med en flot, rund form. Hæng spejlet i gangen eller som en flot detalje på en væg i stuen. Spejlet giver dybde til rummet og et flot look. Dia.: 110 cm. Dette spejl kan ikke bruges i vådrum.

Diameter: ø80 cm.
Materiale: Spejl
Andet: Kan ikke bruges i vådrum

Se flere varer fra House Doctor her.

Brand

House Doctor

House Doctor inspirerer dig til at skabe et elegant hjem ved at designe indretning, der lader din unikke og personlige stil skille sig ud. Med æstetik forankret i den skandinaviske designtradition gør vores udvalg af indretning, tilbehør og møbler det nemt for dig at skabe en stilfuld forretning. DESIGNET I DANMARK. De arbejder med In-house designere udvikler hver enkelt vare og har et skarpt øje med trends og indretning. Nutidisk og skandinavisk designs. Du går ikke galt i byen her. Et af de mest succesfulde danske brands, som du finder rundt omkring i hele verden. House Doctor lamper - vi bestræber os på at have det fulde sortiment af lamper online. En klar bestseller er også House Doctor bænk som fås i flere størrelser og farver. House Doctor kurv, knagerække, stol, bord og møbler. Alt kan skaffes hjem. Finder du ikke den vare du søger på siden, så fortvivl ej med at kontakte os. Så vil vi gøre alt for at hjælpe dig og få varen hjem. Vi sidder klar til at hjælpe du. Du er altid meget velkommen til at kontakte os på info@newnordichome hvis du har brug for hjælp!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.Forkæl dit hjem til Jul

X