Håndflettet rattan sofa

På lagerLevering 1-4 hverdage

kr. 5.995,00

Farve natur
Materiale rattan
Serie Norah
Type sofa
Højde (cm) 78,50
Længde (cm) 143,00
Bredde (cm) 58,00
Nettovægt (kg) 9,80

Varenummer (SKU): 14012 Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

Håndflettet rattan sofa

Håndflettet sofa af rattan i høj kvalitet. Kendetegnet ved denne sofa er brugen af naturmaterialer som f.eks. bambus og rattan. Det er begge planter, der vokser hurtigt, er nemme at genplante og er et stærkt materiale til boliginteriør. Materialerne flettes og formes med stor præcision og passion – et produkt fra Norah serien kan tage alt fra 1 dag til en hel uge at færdiggøre.

Sofaen er flettet af hjemmegående kvinder fra Myanmar. I Myanmar har man en lang tradition for, at kvinden skal tage sig af hjemmet og børnene, når hun bliver mor. Derfor vil det kun være manden, som kan brødføde familien. Arbejdet med fletning af boliginteriør giver kvinderne mulighed for en ekstra indkomst.

Leverandøren har valgt en fabrik, som sørger for at give kvinderne de bedste vilkår, når de skal arbejde hjemmefra. De får adgang til de bedste materialer, træning og redskaber. Det gør dem til dygtige kunsthåndværkere, som er uundværlige for vores leverandør – arbejdsforholdene vil de gerne sprede til andre udsatte områder i Myanmar.

Når du køber denne havesofa, så er du med til støtte de hårdtarbejdende kvinder – sammen er vi med til at skabe bedre levevilkår for dem, som har brug for det!

Farve natur
Materiale rattan
Serie Norah
Type sofa
Højde (cm) 78,50
Længde (cm) 143,00
Bredde (cm) 58,00
Nettovægt (kg) 9,80

Brand

Lene Bjerre

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.ÅRETS HAVEMØBLER

X