Grøn Marmor hylde L70

På lager2-5 hverdage

kr. 364,00

Længde: 70 cm.
Bredde: 24 cm.
Materiale: Marmor
Hyldeknægte medfølger ikke. 

Find messing hyldeknægte der passer til hylden her. 

Find sorte hyldeknægte der passer til hylden her. 

Varenummer (SKU): 7234 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Grøn Marmor hylde L70

Marmor hylden er en flot hylde fra House Doctor. Den grønne marmorhylde har en fin, glat overflade, der tilfører et flot og naturligt udtryk til indretningen. Det grønne marmor passer godt til en moderne indretning, hvor den giver et let og stilrent look. Mange af vores kunder bruger hylden til opbevaring i køkkenet eller som en smuk pyntehylde i stuen eller soveværelset. En minimalistisk hylde der går med det meste og vil udskille sig med sin smukke grønne farve.

Grøn Marmor hylde L70 fra House Doctor findes også med hvid marmor plade, som sagtens kan sammensætte til et flot set-up f.eks. forskudt af hinanden.

Kombiner evt. hylden med et par flotte messing eller sorte hyldeknægte for et varmt og personligt twist. Perfekt på et værelse, badeværelse eller i stuen. Hyldeknægtene sælges separat. Du finder link til hyldeknægt under prisen her på siden.

Længde: 70 cm.
Bredde: 24 cm.
Materiale: Marmor

Se flere varer fra House Doctor her.

Brand

House Doctor

House Doctor inspirerer dig til at skabe et elegant hjem ved at designe indretning, der lader din unikke og personlige stil skille sig ud. Med æstetik forankret i den skandinaviske designtradition gør vores udvalg af indretning, tilbehør og møbler det nemt for dig at skabe en stilfuld forretning. DESIGNET I DANMARK. De arbejder med In-house designere udvikler hver enkelt vare og har et skarpt øje med trends og indretning. Nutidisk og skandinavisk designs. Du går ikke galt i byen her. Et af de mest succesfulde danske brands, som du finder rundt omkring i hele verden. House Doctor lamper - vi bestræber os på at have det fulde sortiment af lamper online. En klar bestseller er også House Doctor bænk som fås i flere størrelser og farver. House Doctor kurv, knagerække, stol, bord og møbler. Alt kan skaffes hjem. Finder du ikke den vare du søger på siden, så fortvivl ej med at kontakte os. Så vil vi gøre alt for at hjælpe dig og få varen hjem. Vi sidder klar til at hjælpe du. Du er altid meget velkommen til at kontakte os på info@newnordichome hvis du har brug for hjælp!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.
Forkæl dit hjem til Jul

X