Float vinglas blå – Moonlight Copenhagen

På lagerLevering 1-4 hverdage

kr. 299,00

Materiale: Glas
Andet: Denne vare er håndlavet, hvorfor der kan være en lille variation i farve og form. 

 

Varenummer (SKU): 25529 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Float vinglas blå – Moonlight Copenhagen

Lad det flyde med nærvær, varme og godt selskab. Du kan ikke undgå at komme i godt humør, når du dækker op med det smukke Float vinglas fra Moonlight Copenhagen.

Vi er vilde med Moonlight Copenhagen, alle deres varer er nemlig håndlavet og i god kvalitet.
Moonlight Copenhagen er et nyt dansk brands, der indtrådte på det danske marked i efteråret 2021. Vi er stolte over at være en alf de første forhandlere af deres smukke, farverige og elegante varer.

 

Brand

Moonlight Copenhagen

Moonlight Copenhagen  Et af vores favorit brands hos www.newnordichome.dk. Et univers af farver og god stil. Moonlight Copenhagen er i sær kendte for deres kæmpe udvalg af lysestager og vaser, som fås i et utal af farver og passer ind i alle stilarter til din bolig indretning. Nyt brand i Danmark, der startede med at bemærke sig i sommeren 2021. Vi var den første stolte forhandler og ser frem til at vise jer alle de flotte designs der kommer i fremtiden. GLÆD JER og følg med. Farvede lysestager er et kæmpe hit og her du et bredt udvalg af lysestager som kam kombineres på et utal af måder. De står både meget smukt alene, men også i flere forskellige kombinationer med alle de andre farverige lysestager. Godt design og god kvalitet. Mange af disse varer er håndlavet, hvorfor du kan opleve variation i farve og form. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@newnordichome.dk. Vi sidder klar til at hjælpe.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.Forkæl dit hjem til Jul

X