Ella sand velour lænestol – Lene Bjerre

På lager3-7 hverdage

DKK 5.299,00

Højde: 75 cm.
Længde: 84 cm.
Bredde: 81 cm.
Vægt: 25 kg.
Materiale: Egetræ, MDF, 100% polyester

Varenummer (SKU): 14027 Kategorier: , , , , , ,
-29%

Beskrivelse

Ella sand velour lænestol – Lene Bjerre

Smuk Ella stol i sand og fremstillet af egetræ og velour

Ella er en elegant og tidløs serie af sofaer, puffer og lænestole. Med de rene linier, de håndlavet egetræsben og bløde hynder, kombinerer Ella en afslappet lounge æstetik med et mere stringent nordisk udtryk.

Her er ikke tale om masseproduktion – men en håndlavet produktion i Polen, Europa- Den høje kvalitet gør, at møblerne også er velegnet til kommercielt brug, hvor de bliver brugt ekstraordinært meget.

Cleanaboo teknologi

Cleanaboo er en vand og smudsafvisende nanobehandling. Behandlingen begrænser absorptionen af væske i stofstrukturen. Takket være denne innovative løsning formes hver væske, der spildes på materialet, til dråber og trænger ikke ind i materialet. Som et resultat minimerer dette risikoen for skader på møblerne, hvis uheldet skulle være ude og der bliver spildt fx kaffe, juice eller vin.

Bliver der spildt på møblerne formes det til små perlende dråber, som straks skal fjernes. Dette gør du ved forsigtigt at duppe en tør klud på væsken. Du må ikke gnide ned i stoffen.

Nanobehandlingen er lavet inden sofaen er produceret, så beskyttelsen er trængt helt ind i fibrene i stoffet, og er derfor særdeles smudsafvisende i flere år. Teknologien gør, at møblerne også er velegnet til hjem med husdyr og børn.

Højde: 75 cm.
Længde: 84 cm.
Bredde: 81 cm.
Vægt: 25 kg.
Materiale: Egetræ, MDF, 100% polyester

Brand

Lene Bjerre

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.ÅRETS HAVEMØBLER

X