Dimension champagneglas – Sæt af 6 stk.

Bestillingsvarejuni 2022

kr. 1.599,00

Indhold: 150 ml.
Materiale: Mundpust glas
Andet: Kommer i sæt af 6 stk. som vist på billede

Dette er en forudbestillingsvare. Lander på lager i juni. Du forudbestiller ved at ligge varen i kurven og gennemføre køb i kassen. Dine varer sendes så snart vi modtager. Din betaling hæves først når varen sendes. 

 

Varenummer (SKU): 25602 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Dimension champagneglas – Sæt af 6 stk.

Er du til farver i rolige nuancer, så er vores dimensions champagneglas perfekte til dig. Personlighed og karakter. Vi er vild med dem.
Kommer i et sæt af 6 stk. som vist på billede.

Indhold: 150 ml.
Materiale: Mundpust glas

 

Brand

Moonlight Copenhagen

Moonlight Copenhagen  Et af vores favorit brands hos www.newnordichome.dk. Et univers af farver og god stil. Moonlight Copenhagen er i sær kendte for deres kæmpe udvalg af lysestager og vaser, som fås i et utal af farver og passer ind i alle stilarter til din bolig indretning. Nyt brand i Danmark, der startede med at bemærke sig i sommeren 2021. Vi var den første stolte forhandler og ser frem til at vise jer alle de flotte designs der kommer i fremtiden. GLÆD JER og følg med. Farvede lysestager er et kæmpe hit og her du et bredt udvalg af lysestager som kam kombineres på et utal af måder. De står både meget smukt alene, men også i flere forskellige kombinationer med alle de andre farverige lysestager. Godt design og god kvalitet. Mange af disse varer er håndlavet, hvorfor du kan opleve variation i farve og form. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@newnordichome.dk. Vi sidder klar til at hjælpe.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.Havemøbler

X