Venture Design

VENTURE DESIGN – MOD OG NYTÆNKNING

Svensk design I høj kvalitet. Møbler der er tilpasset til den skandinaviske stil. Venture Design møbler er udviklet og tilpasset til vores koldere klima i norden.
Implementere en innovativ og bæredygtig måde at tænke på for at skabe en mere aktiv og effektiv forretning. Designs der blandt andet tydeligt er gennemsyret af innovation. Hvor de selv både designer, udvikler, markedsfører og distribuerer møbler med skandinavisk stil og høj værdi for pengene.

Hos os finder du et bredt udvalg af indendørs møbler til alle rum fra Venture Design. Oplev blandt andet bløde tæpper, stilfulde spiseborde, komfortable sofaer og smukke tekstiler. Møblerne fås i alle mulige materialer, farver og stilarter. Uanset om du leder efter moderne, tidløse, klassiske eller praktiske møbler, så har vi med garanti noget til dig og dit hjem. Ved hjælp af vores møbler kan du skabe et smukt hjem at nyde!

Venture Designs’ møbler og interiør udstråler en luksuriøs aura med en cocky kant, til en pris, som alle burde have råd til. Stil og design spiller begge en central rolle i hele sortimentet. Møblerne skal være nemme at kombinere med det eksisterende miljø i hjemmet, samtidig med at de skal have en fremtrædende rolle uden at være overvældende. Her tilføjer du elegance med en afslappet følelse!

Indendørs og udendørs møbler 

Veture design laver alt inden for indendørs og udendørs møbler. Vi er i sær begejstret for deres brede og lækre udvalg af havemøbler. 
Mangler du nye lækre møbler til din bolig, så er du sikker på at få god kvalitet med Venture Design møbler. Her går de ikke på kompromis og alt er designet med detaljer for øjet.

X