Chic Antique

Chic Antique er kendetegnet for fransk landstil med romantiske og rustikke udtryk kombineret med de fineste franske detaljer.

Deres historie stammer tilbage fra 2005, hvor ejer Bente Kienast måtte skabe sit eget univers, på baggrund af en stor passion for loppefund og fransk interiør. I dag har Bente skabt et univers med et utal af flotte designs, der skiller sig ud og du ikke finder andre steder.

Leder du efter  nye møbler og interiør med vintage look, så har du det perfekte brand her. Med Chic Antique møbler, vaser, lysestager, interiør og meget mere får du muligheden for at gennemføre et look til dit hjem. Om du er til den nordiske stil, et hjem med farver, romantisk stil eller en helt næste. Så kan du altid finde en smukt møbel eller interiør, der vil passe ind til din indretning og gennemføre din stil.

Du er sikker på at få et hjem med sjæl og æstetik. Vi håndplukker og udvælger meget nøje. Vintage møbler er meget populære i disse år og her går du altså ikke galt i byen. De fleste møbler og interiør står både flot alene, men også smukt i kombination med andre flotte varer fra Chic Antique eller produkter fra andre brands. Selvom det er vintage, så er det samtidigt tidsløse designs. Derfor bliver du aldrig træt af at se på dine købe fra dette brand.

Har du spørgsmål til en vare, så fortvivl ej med at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælp. Mail: info@newnordichome.dk.

Klik herunder for at at komme til Chic Antique produkter

Boligtilbehør
Vaser
Havemøbler

X