Bloomingville

Gør dit hjem personligt med fedt interiør med dybe historier og et selvsikkert udtryk. Det er hvad du får med varer fra Bloomingville. De har nemlig passion for dansk design.  Komplementer f.eks. klassikerne med nye omgivelser med stærk karakter og charmerende teksturer.

I dag er Bloomingville, som brand og multibrandhus, blevet adopteret af millioner af hjem. Årligt lanceres 4 hovedkollektioner, forskellige sæsonkollektioner og 1 fortryllende julekollektion. Trods den massive popularitet og vækst er Bloomingvilles mission nøjagtig den samme, som den altid har været: At levere glade forandringer til dig som hverdagens designer.

Vi bruger selv ofte deres varer når vi er ude og indretning. Fantastiske lamper med det hyggeligste lys og til børneværelset er deres produkter must-have. Derudover er brandet begyndt at kigge meget på milørigtige møbler og tilbehør og stiller krav til deres produktioner om gode etiske forhold. Hver sæson glæder vi os til at se varer, for de skuffer ALDRIG.

Er Bloomingville dansk?

Et brand med danske designs. De ønsker at glæde danskerne med hyggelig stemning og forandring til din indretning. Faktiske møbler og interiør til både inde og ud til haven. Drøm dig væk og skab et nyt look til dit hjem.

Hvem ejer Bloomingville?

Opfundet af Betina og Simon Stampe i 2000. De valgt sælge deres aktiver i 2014 til et amerikansk holding selskab, men er forsat en del af forretningen i dag.

Klik her de populære Bambus møbler her. 

Har du brug for hjælp?
Fortvivl ej med at kontakte os på mail eller på vores online chat.

X