Anna Von Lipa

Hvem er ikke vild med smukke glas, kander, skåle og meget mere.
Anna Von Lipa er kendt for deres unikke glas designs i utallige farver. De fremstiller alt fra glas, kander, lyestager  til skåle. Vi gør meget ud af at udvælge de mest populære designs og vi bestræber os på at tilbyde dig et bredt udvalg af farver. Alle varer fra Anna Von Lipa er mundblæste designs, hvor der er kræset for detaljerne. Dekorer dit bord til højtider med disse fine varer og få dine gæster til at tabe mundkæben. God kvalitet til gode priser.

Er varen du søger på lager, så sendes den inden kl. 11 og er fremme dagen efter.

Er Anna Von Lipa Dansk?

En familieejet virksomheden, hvor historien går tilbage til 1990. Efter en familietur til Prag fik de øjenene op for alt den smukke glaskunst du kan finde i Tjekkiet. Familien flyttede og virksomheden har eksisteret lige siden. I 2022 er virksomheden salg og ejes i dag af et tjekkisk par, som føre DNA’erne videre til nye højder.

Mix og match dine Anna Von Lipa glas, kander og skål. De smukke farver står flot sammen.

Kan Anna Von Lipa glas komme i opvaskemaskine

Et spørgsmål vi ofte bliver spurgt om. Vi anbefaler som udgangspunkt, at du opvasker dine glas i hånden. Ønsker du har vaske dem op i din vaskemaskine, så anbefaler vi et kort vaskeprogram under 60 grader. Glassene tåler ikke stærk syre. Det er derfor altid en god ide at tørre dem af med et viskestykke.

Hvor kan man købe Anna Von Lipa?

Det kan du her. Hos newnordichome.dk har vi et bredt udvalg af farverige glas, farverige kander og farverig skåle. Designs og farver der følger tidens trend.

Ser vores store udvalg herunder.

Klik her og se alle kander. 

Klik her og se alle glas 

Klik her og se alle vaser 

Har du spørgsmål til vores produkter, så fortvivl ej med at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe på mail og vores online chat: info@newnordichome.dk.

X